Profiel

Nijkamp Buitenreclame is gevestigd in Almelo en heeft als werkgebied Twente en omstreken.


Buitenreclame in toenemende mate belangrijk doordat bij steeds meer te huur en te koop, het belang van goede en duidelijke presentatie om te kunnen onderscheiden van anderen wordt steeds belangrijker.


Visie

Buitenreclame is voor veel bedrijven een uiterst geschikte manier om zichzelf te profileren en om met hun doelgroepen te communiceren.


Uitbesteden, klusje dat snel moet gebeuren, niet te veel gedoe mee hebben..

Wij helpen onze klanten graag om hun bedrijf of organisatie op professionele wijze te presenteren. Door gebruik van goed en degelijk materiaal, mooie printkwaliteit en snelle plaatsing, helpen wij onze klanten om in 'the picture' te blijven bij hun doelgroep!


Het samenstellen van het bord kost slechts een aantal minuten tijd, zodat onze relaties hun kostbare tijd aan zaken kunnen besteden waar zij goed in zijn!


Onze klanten

Van oudsher werd Buitenreclame veelal door de Makelaardij en Vastgoed branche gebruikt, ook onze klantenkring bestaat daarom voor een groot gedeelte uit bedrijven uit deze branche. Daarnaast hebben wij klanten van allerlei soorten en maten, van een kleine zelfstandige tot een grote scholengemeenschap!

makelaarsborden

reclamebord laten maken

bouwborden

reclame spandoeken

reclame borden

informatieborden